Lite gammalt

I väntan på att jag skapar lite nytt att visa upp (samt dagsljust att fota det i...:)) så tänkte jag visa upp några gamla layouter. Det har ju varit mest kort på sistone så det kanske kan vara dags med lite sånt!

Idag tror jag vi kör lite jultema - det är ju trots allt första advent!Vi har aldrig någon vanlig gran - bara knasiga granar. Den här gjorde jag för några år sedan, och det är nog dags att göra en till med nytillskotten. Det blir minst en knasgran varje år...:) Årets första ska jag börja på i kväll - en nålfiltad gran!Julen 2001 var en ganska jobbig jul, men det blev en gran ändå... layouten gjorde jag snabbt som attan för att visa upp papprena på en mässa där jag hjälpte Monica, på den tiden hon hade butik.Inte direkt-julig kanske, men tagen på julafton när Y fick sitt första smålego. Storebror var behjälplig och började genast bygga, det märktes han hade legogenen kvar...:)

Och så en med sånt väder de har längre upp i landet , men inte här i Skåne:SNÖ, eller som Y sa MÖÖÖÖÖÖ...:) Liten fjoppa leker i snön, tror hon är ungefär 2 år på bilden. Och nu är hon snart 5! Jag-hinner-inte-med!


Bah...

Har lyckats packa in en hel del i pysselrummet, men än är det mycket kvar. Däremot har jag inte lyckats packa något... har inte en aning om vad jag ska göra i morgon på pysselträffen, får väl se vad det blir av det jag slänger ner. Funderar starkt på att ta med min ull och mina nålar och mina styrolitpryttlar, så kan jag pilla med dem. Har NOLL inspiration just nu. Vill en hel massa men har liksom ingen lust. Men det kommer, det vet jag. Är väl fortfarande övermätt sen mässorna :)

Mera blommor

I brist på annat kommer lite fler blomkort :)Just nu tvärröjer jag här i pysselrummet. Allt stod på golv och bänkar och jag kom knappt in längre, så jag (hm, sambon... snäll han!) satte bordet ute i vardagsrummet och så åkte det uuuuut innan idag. Nu är jag i den långsamma processen att flytta tillbaka allt igen, fast dit det ska istället för överallt annars.

Håller på att läsa en intressant bok, Supply Savvy Scrapbooking av Erin Lincoln, och den tilltalar mig. Hon visar en del idéer om hur man kan använda det man redan har istället för att köpa nytt, nytt, nytt (som hamnar i samma hög som det andra) så nu har jag bestämt mig att jag ska göra 100 layouter och kort med det jag redan har! Jag får köpa lite saker som redan är på väg (*vinkar till Maria*) och sen cardstock och klistriga saker, typ. Ska bli spännande att se hur lång tid det tar :)

Just nu

..händer det inte mycket, varesig här eller i pysselrummet mitt. Det ser ut som kriget och jag måste städa, men varken hinner eller orkar. GAH!

På jobbet däremot är det full rulle - lite för bra till och med. Och nästa vecka måste jag vara ledig för då ska Y skolas in på dagis istället för att vara hos dagmamman. Hon är så förväntansfull och taggad så det är näst intill omöjligt att få henne att somna på kvällarna, hon bara studsar runt i sängen och kommer inte till ro alls. Dubbel-GAH!  Men dagis ska bli jättekul, det kändes himla bra när vi var där och hälsade på och Y är verkligen mogen för det, så det ska nog gå bra.

I helgen ska jag på pysselträff,  jag hoppas det blir räddningen för pysslandet... jag är lite inspirationslös för tillfället, alla julkort och tändsticksaskar tog nog lite lusten ur det hela, men så är det ju. Nu laddar jag för julklapparna och låter kreativiteten böka runt i skallen på mig bäst den vill, så blir det nog bra när jag kommer igång!

Grattiskort

Tja, vi får väl bryta av med lite andra varianter på grattiskort...:)Och så ett gammalt ovisat grattiskort! Mycket enkelt, men ganska effektfullt tycker jag.Idag är jag lite trött... var ute med jobbet i går och även om jag gick i särklass tidigast i vårt gäng var klockan ändå över midnatt innan jag låg i min säng. Lilla fröken Y vaknade vid 6-tiden, men sen fick jag ändå ligga och slumra till strax eftter 8, så det kunde varit värre. :-) Idag blir det också partajande, Bästa Väninnan ska ha sitt 40-årskalas idag, så det ska bli jättekul. Nu ska jag slå in present och sen ska jag jobba med Apidae/Sykompaniets julkalendrar en stund innan det är dags att åka.

Blomkort

I måndags började  "min" vecka på Kort i Fokus, och vi valde att sätta blommor i fokus.

Så här blev mitt kort:Sen har jag ju löpt amok, som vanligt, så här kommer en dröse till! :-)Och det finns fler... kan ju säga att ÄNTLIGEN börjar det synas i blomförrådet att jag använt lite :-)

Önskelistan uppdaterad

Jag ahr uppdaterat min önskelista lite... den finns här!

Nyheten på listan är Trims w/flair, en färgad pappersspets. Mums! :-)


Några ströjulkort

Och ett par "överblivna" julkort som inte visats ännu...

Och så ett par gamla ovisade julkort, lika bra att ta dem med :)

Det var allt för den här gången... men det kommer mera!

Smådjävlar del 2

Och här kommer lite fler!

Det var den här raddängan, så får vi se vad det blir nästa gång :)

Smådjävlar

Då tar vi en liten kavalkad med djävulsfiluren. Me like a lot :)

Och det kommer mera, för jag tycker han är så rolig att ha på kort - det blir lite attityd då :)

Å lite mer julkort

En kavalkad till...

Nu är nog de flesta visade, men jag har ett par tre stycken till vill jag minnas. Men nästa gång ska ni få något annat att kika på!

Julkort i långa banor

Tja, vi kör väl en julkortskavalkad då...

Och det kommer meeeera! :)

Bilder från Skurupsträffen...

Jag tog visst inte så många som jag trodde.. och de jag tog blev mest mysko. Hade nog lite dåligt batteri vill jag minnas. :-) Här kommer dock några bilder som blev OK iaf!

Cilla hade med lite från sin butik, och så hade vi ett litet loppisbord bakom skärmen.Anki kikar på varorna:"Mitt" gäng där jag satt:kort beskrivet var det en otroligt rolig dag med massor av skratt och fniss, precis som det ska vara!

Håller på att redigera foton på de korten jag gjorde på slutklämmen inför hantverksmässan, så det kommer snart lite sånt också. Håll ut! :-)

Ny ticker

Nu har jag gjort om min ticker - stressen inför hantverksmässan är ju över och det spelar ingen roll hur det gick med målet, det är som det är :-)

Däremot börjar julsäsongen snart och jag har 10 julklappar jag tänkt göra själv, så det är det tickern får mäta den här gången. Vad jag ska göra? Tja, några minialbum, kanske någon canvas, sen får jag se lite vart inspirationen tar mig!

Hantverksmässan

Det är så kuuuuul!  Har sålt en hel del av det jag hade med mig, tändstickaskarna är klart populärast. Korten går sådär, så ska jag stå fler gånger ska jag satsa på fler småsaker att sälja - flaskkort, större tändsticksaskar, julklappsetiketter, små blomkort osv. Man kanske inte ska bestämma sig 8 veckor innan bara, det blir lite stressigt. :)

Jag har dessutom hunnit göra 4 kort (och sälja ett av dem), tipsa ett par personer om saker till MCP-teknik, inspirera några till att börja göra kort och dessutom hinna säga hej till flera "kändisar" - kul att träffas!

I morgon är en dag till, ska bli spännande att se hur det går då... men först ska jag njuta av mammas supergoda äglstek och mysa med dotran och sambon.

Idag...

...går mina tankar till Lotta. Det som inte får och kan hända har hänt och Lotta är nu ensam med sina pojkar. Lotta, jag tänker på dig och försöker skicka all styrka jag kan. Det är så ofattbart att vi satt i söndags och skrattade tillsammans på träffen och nu är livet så annorlunda. Det är onekligen en tankeställare att man ska ta vara på nuet, leva här och idag, komma ihåg att tala om för dem man älskar hur mycket man älskar dem och också förlåta saker snabbare, det KAN vara försent i morgon.

Sköt om dig Lotta och vet att vi finns här kring dig, även vi som inte känner dig mer än som forum- och träffkompis!

Julkort året runt

Du har väl sett att det kommit en ny utmaning på Julkort året runt? Den här gången är det tomtar som är temat och det finns dessutom en fin vinst för de som deltar. Jag har redan de första på tork, så jag ska nog klara 11 st före sista november, nemas problemas :)

Fotodags!

Idag ska jag fota alla korten som ligger i högar här, innan jag cellofanerar dem. Jag är inne på slutspurten nu, så häromdagen blev det 19 kort och 27 bokmärken, i går blev det 4 kort på kvällskvisten plus att jag packade 82 tändsticksaskar i cellofanpåsar och satte garn o band i ett antal bokmärken. Jag kommer inte hinna alla kort jag hade tänkt, men det får bli som det blir...

Hur många kommer på FingrarKan-mässan då? Kom gärna fram och säg hej!

Har någon hittat...

...min röst? Här är den i vilket fall inte. Kraxar värre än en kråka (eller värre än en flaska whiskey och ett paket cigarrer) och har sprängande värk i bihålorna. Nu ska jag gå och däcka i soffan med en kopp honungsbemängt te och se om jag kan få lite lindring i hals och skalle...


Det blev...

80 tändsticksaskar och en layout gjord idag.. *pustar lite* Det var en underbart härlig träff och vi hade jättekul. Ska fota och visa lite sen, men nu ska jag fortsätta glitterlimma tändsticksaskarna.

Har ändrat i tickern också - kommer inte hinna 200 men hoppas på 150 iaf! :)

Pysselträff

Idag ska jag på pysselträff. Som vanligt sätter jag målet högt och ser om jag når dit - 80 tändsticksaskar!

I går strök jag 48 disktrasor som jag stämplat dagarna innan. Ja, man måste stryka dem för att fixera färgen och det är APTRIST. Jag tittade (bland annat) på Tack gode gud att du är här (eller vad det heter) och lite på Stjärnor på is. Det gjorde något roligare iaf. :-)

RSS 2.0