Blogcandy hos Inkido

Den är jag ruskigt nyfiken på - Inkidos blogcandy... den skulle jag gärna vilja ha! :)Klicka på bilden så kommer du till Inkidos blogg.

GOD JUL!

Önskar jag er alla!

Mental note to self...

För över bilderna från kameran INNAN nya datorn installeras så man hinner göra vid dem

ELLER

ta med kabel OCH kamera när man ska åka till föräldrarna så det går att göra där.Det ligger en massa bilder i kameran, och där ligger de ju bra... *morr*

Jaja, det är en dag på julafton också, och den har tack och lov en förmiddag utan julstress (hoppas jag...) så då ska vi se om jag inte kan få över lite bilder till datorn trots allt! :) Det är ju bara så jobbigt att installera allt på nytt när man bytt dator... *suckar lite*

Liten giraff

Ytterligare ett kort för Cards of Maria... En ljuvligt söt liten grattis-giraff! Och med ett så läckert papper som det här från Maja Design behövs inte så mycket mer!

 

 

Giraffen är monterad på 3D-kuddar.

 

 

Å bokstavsstickersarna hittade jag i egna lådan :)


Tändsticksask och ljus

Jag gjorde ett set med en ursöt flicka (Bildamålarna?) och ett ljus med en matchande liten tag:De förapckade jag först i cellofankanistrar som jag satte tag toppers på, och sen i en stor cellofanpåse (typ A4-storlek) och knöt om med ett band. Så här:Fräckt va! Tycker det blir en ganska trevlig present!

Fast det är HEMSKT att fota så här års, jag är ju inte hemma på dagarna heller så jag får fota i inomhusljus... blä.

Cellofankanister, cellofanpåse och band från Apidae/Sykompaniet. Förstås :)

Enkelt och snabbgjort julkort

Julkort behöver inte ta evigheter att göra eller ha mängder av detaljer - ibland är det lika trevligt med ett ganska snabbgjort och enkelt kort!

 


 

På det här kortet tog jag två papper från Maja Design, använde den ena delen som bakgrund och rev en remsa av den andra som dekoration. Kanterna på den stora biten ruffade jag till med min edge scraper, och alla kanter chalkades sedan. Ett hörn rullades ner och fästes med en brad och sen satte jag fyra brads som dekoration på remsan. Jag stämplade med en bakgrundstext tvärs över det hela och som avslutning ett stämplat och guldembossat God Jul. På bilden syns det inte så bra, men så här ser det ut på närmare håll och i bättre belysning:

 

 

Hepp! Färdigt! :)


En kort sväng till...

...blir det på Tradera före jul. Sen ska jullovet ägnas åt att fota och skriva om det som är kvar i backarna, plus att det ska rensas ut mer.

Men NU finns det iaf lite saker på Tradera, så passa på att ila dit och kika på mina auktioner!

Julkort del 3

Å några till julkort...Den ursöta pakethunden från Octoberstamps, en av mina verkliga favoriter. Han ser så bortkommen ut :) Snabbt och enkelt kort men jag är faktiskt rätt nöjd med det!En av de Magnolior jag gillar, kanske för att man inte ser hela ansiktet... jag tycker de är för bred-runda i vanliga fall, men här funkar det. Och hon ÄR söt där hon sitter på sitt paket! Har försökt få en lite gammledags känsla, och det usla fotoljuset gjorde sitt till med gultoningen :)


Snart slut på den här omgången auktioner på Tradera...

Nu är vi på slutsvängen, bara drygt ett dygn kvar.. massor av fynd att göra! Välkommen till mina auktioner på Tradera!

Fiskafänge

Ännu en sommarlayout från mig, även den till Cards of Maria och gjord under Rekordträffen! Börjar nog ha visat det mesta därifrån snart...:)

 

Y fick äntligen fiska tillsammans med pappan förra sommaren, och visade stolt upp sina fiskar. Resten av betet äter hon upp under tiden :) Bilden är tagen utanför kyrkstugan.

 

Återigen papper från Maja Design - de är verkligen användbara!

 

 

Stämpeln är en gammal Cards of Maria-stämpel och har egentligen små bubblor ovanför sig - men det funkar lika bra med bling!

 

 

Fiskarna är färglagda med ProMarkers. En av dem är monterad med 3D-kuddar för mer levande känsla.

 

 

Bokstavsstickersarna norpade jag av Maria :)


Traderi Tradera Traderalla...

Jepp, så var det dags igen. Har ägnat lite tid åt att röja rundor och hittade en låda med julrelaterade saker som skulle säljas, och det börjar ju bli lite bråttom så de fick åka upp på Tradera direkt :) Du hittar mina auktioner HÄR!

Vackra rosor

En vanlig torsdag fick jag en otroligt vacker bukett rosor av min käre sambo, bara-för-att. Han är bättre på sånt än på att komma ihåg bemärkelsedagar, men det gör det lätt att förlåta glömda dagar. :-) Fotona tog jag nästan en vecka efter jag fick buketten, så den höll verkligen bra. På rekordträffen fick fotona äntligen hamna på en layout, som samtidigt blev ett DT-alster för Cards of Maria.

Jag har använt de ursöta rosenknopparna från Kort og godt som en liten dekoration på sidan, tyckte de passade så bra in på rosentemat. Den ljuvliga rosa pärlswirlen från Prima är verkligen pricken över i!

 

 

Närbild på rosenknopparna. Band från Apidae/Sykompaniet.

 

 

Pärlswirlen.

 

 

Jag hottade upp swirlen med lite extra bling. Det finns många olika färger på blinget, så det är bara att blinga på! :)

 

Å resten av prylarna köpte jag på Rekordträffen (papper, thickers och bokstavsstickers...) så jag minns inte varifrån de kommer :)

Ullgrunkor

Jag nålfiltar ju. Också. Och några har undrat vad det är jag gör... sånt här är det:

Hjärtan:Äpplen:Och så årets nyhet, flugsvampar:Det började med äpplena, fortsatte med hjärtana och i år fick jag dille på flugsvampar... har gjort några Karl Johan-svampar också men de har jag inte på bild än...:)

Färgerna blev apkonstiga, men jag skyller på vinter och lysrörsljus och allt annat.. :)

Hepp!

Mot sängen, för nu är jag tröööött... och iskall efter att ha suttit på kårstyrelsemöte hela kvällen i en iskall scoutgård. Vi sparar in på uppvärmningskostnaderna eftersom det är dyrt som attan att värma upp en läckande kåk, och det går väl an när man har avdelningsmöte och ungarna är många och far omkring... men 5-6 vuxna som sitter still, det blir kallt om tassarna det!

Julask med Inkidogrejor

sPå rekordträffen gjorde vi också en ask med papper från Inkido, en make'n'tanke de tog 20 pix för. Så här blev min ask:Ovansidan.Insidan.
Detalj på dekorationen. Allt material är från Inkido, och jag bara älskar deras julpapper...:) Iaf de flesta av dem, några av dem låter jag helst bli, så då gör jag det :)
RSS 2.0