Idag...

är sista dagen att vara med i Kort i Fokus månadsutmaning för juni!

Jag har gjort inspirationsalster till dagens inlägg i bloggen och gissa vad det blev? Minikort! :)Söta va? :)

Utlottning hos Kort i Fokus

Du har väl sett att det pågår en utlottning hos oss på Kort i Fokus blogg? Det handlar om att berätta om nyordningen och länka till bloggen - läs mer HÄR!

Du har till den 30/6 på dig att länka och kommentera inlägget länken ovan leder till - så enkelt är det att ha chansen att vinna finfina priser! Ju fler som länkar, desto fler kan vi tänka oss att skicka vinster till! :)

Stilla...

...är det i bloggen, men i KVÄLL, då vill jag hinna pyssla lite! :)

Ännu fler minikort

Jodå, det blev ju två till. Och här kommer de:Samma papper, samma färg på minikortstommen, men ändå olika. En med blomma och en med sammetsbrad. Läckert! :)

Nu ska jag bara ta tag i alla de där kortstommarna som ligger, sen blir det fler minikort att visa upp! :)

Mer minikort

Ett par uppsättningar kort till:Pearl Maker i blommor verkar dock kunna flyta ut lite ibland, har inte sett det hos andra men det kanske är som vanligt, man ser bara sina egna "fel", inte andras :) Lite överflöd av bling på kort 2, självhäftande himla söta blingisar som finns hos Apidae/Sykompaniet.Pearl Maker igen, också den hittar du hos Apidae/Sykompaniet... och här är det ljusgröna blingar på kort nr 2. Älskar bling med färg till sånt här "strössel"!

Minikort

Just nu har jag dille på att göra minikort... gjorde ett gäng häromkvällen, och nu när Y leker med en kompis passade jag på att gå igenom cardstockspillbitarna och gjorde lite kortstommar till minikort:86 stycken i en liten låda! :) De vita längst bak är 3 x 3 tum, så får ni en uppfattning om storleken.

Så här blev två av de jag gjorde klart i går kväll:Tyckte det blev lite fräckt att stämpla texten bland noterna :)

Midsommarpresent

På midsommarafton var vi bortbjudna och hade supertrevligt. Det här hade jag med till värdinnan:Ganska enkel men söt tändsticksask, odekorerat ljus - det var vad som hanns med den dagen :)

Maten idag

Idag har lilla Y och jag haft en hemma-själva-dag. Eller så själva var vi ju inte, storasyster E var här på förmiddagen och innan hon ens försvunnit till sin mamma så kom två lekkamrater till Y och stannade nästan ända fram till kvällsmat... men sen hade vi mysstund på tu man hand, och började med supergod mat.

Y fick ena favoriträtten, korv stroganoff:Och jag åt lövbiff med jordnötsgöck:Sen tittade vi på Den vita stenen (snacka om nostalgitripp!) på webben och Y åt lite godis. Nu sover hon gott och det ska jag också göra snart!

Det blev...

...lite mycket i veckan som gick, med tvärförkylning både till höger och vänster, mycket på jobbet och en massa annat som ställde till det. När jag inte jobbade, lagade mat eller nattade barn så sov jag :)

Nu ska det väl förhoppningsvis bli lite bättre, så snart Y har somnat ska jag tömma kameran på bilder och se vad jag har gömt där... NÅGOT ska väl finnas att visa upp tycker jag :)

Barnbidrag till CC'n på Kort i Fokus

Även dotra gjorde kort till CC'n på Kort i Fokus. Hon hann med båda barnutmaningarna hon :)

Först ut var Grattiskort till en kompis:Och nästa kort var Bling bling:Jag har fått hjälpa henne att skära runt motiven och stansa ut bokstäverna, resten är hennes eget verk. Hon har begripit sig på det där med att chalka kanter nu också...:) Tycker det är ganska stiligt gjort av en tjej på knappt 5 1/2 år... *stolt mamma*

Du har väl sett...

...allt det nya som händer på Kort i Fokus? Massor av spännande saker händer i bloggen, och du kan också vara med och vinna fina priser genom att tipsa om allt det nya som händer. Läs mer om det HÄR!

Cybercropen

Jag hann ett kort till...Här skulle man stämpla sin egen bakgrund, så det gjorde jag. :) Och sen färglade jag både den och motivet med torrchalks, eftersom det ger så snygg "diffus" färg. Kortet är en halv kortlift av mig själv på ett kort jag gjorde för länge sedan till en cybercrop på Scrappiz. Det såg ut så här:Inte riktigt likadant men ganska likt :)

CyberCrop på Kort i Fokus!

Än är det några timmar kvar på Kort i Fokus Cybercrop! Den slutar inte förrän kl 12 i morgon...

Jag hann två bidrag... det här är det första:Blommor och bling, that's the thing heter utmaningen :) Tja, blommor är det ju och bling är det också... är inte helt nöjd med kortet, men det får duga.

Nu är det sängen som gäller, är trött som en påse nötter och skulle helst av allt vilja ha helg en dag till :)

Studentförberedelser pågår...

..så här händer det inte så mycket kan man ju säga :) Det pågår febril verksamhet i huset och kommer så vara tills morgondagen är över. Hittills idag är det gjort stora inköp, pasta till pastasallad och kakbak. Plus lite matlagning och allmän planering och röjning. Kvar idag är studentskylt, två studenkort som ska bli klara (ligger halvfärdiga på bordet), städning (sanering snarare... det är GRUS på golvet... *ryser* Och inte bara lite sandkorn utan det knastrar när man går...:)), blomplantering och fruktsalladsäteri. Får väl se när jag kommer isäng :)


Sjung om studentents lyckliga dar

Ett lite sötare kort ...:) I går gjorde jag ett som inte var sött alls, men det kan inte visas förrän efter i kväll för då ska det ges bort...Det var det första jag gjorde med egentillverkade bokstavsetiketter, tyckte det blev ganska bra. Fast sen slutade jag klippa isär dem, det blev för jobbigt :)

RSS 2.0