Missa inte att jag har flyttat...

Ja, jag har ju flyttat bloggen... till http://designannique.blogspot.com

Kika gärna in där och lämna ett spår efter dig, så jag ser att du har sett att jag har flyttat :)

Jag flyttar!

Jag har bestämt mig - jag flyttar min blogg! Jag finns numera på http://designannique.blogspot.com eftersom jag har ett gäng andra bloggar jag handhar på just blogspot. Det blir enklare för mig så...

Jag har flyttat över de senaste inläggen också. Och det är inte något aprilskämt...:)

Kanin-grattis

Grattis på födelsedagen! :) Ja, ett litet grattiskort blev gjort för ett tag sen och jag tycker han är så söt, lilla kninen.Rosor med krullade stjälkar, det guldiga är bullion-tråd, finns i många olika färger. Hur läckert som helst!
Bandet kommer från ett tidigare månadspaket från Apidae/Sykompaniet, och du kan också köpa halvpärlorna i webshopen.Tack för titten!

Gamla reselayouter

De här vet jag heller inte om jag visat... tror jag skickade in dem till någon tidning när det var resetema, men sen vet jag inte om jag visade dem eller inte. Jaja, här kommer de!En dubbel i lettersize med bilder från Dragongate utanför Älvkarleby. Det var inte färdigt när vi var där, men jag skulle gärna vilja stanna och titta igen, det har ju hänt lite på de 1,5 åren som gått sen vi var där vad jag har förstått.

Nästa:En til dubbel i lettersize, den här gången från Il Duomo, Domkyrkan, i Milano. Jag älskar ju att gå och titta i kyrkor, och den här hade ett ljusbord som var fantastiskt...

RSS 2.0