Helgens alster

Tänkte ta och visa det jag gjorde i helgen, eller rättare sagt två layouter och ett av korten, det andra kortet ska jag göra om lite först, jag hade inte med mig de blommor jag behövde.

Först ut blir en layout om att det rör sig så mycket i Y's huvud. Hon frågar och frågar och det är inte alltid lätt att hitta svaren. Vad svarar man på frågan "Var finns man när man inte finns mer?" och hur förklarar man hur många massor är?

image83

Formatet är 8x8 och papprena är från paketet jag fick i en swap på ScrapEventet i våras. Jag blev så glad när jag såg att ränderna på tröjan passade så bra ihop med Y's tröja! :-) Dekorationerna är dock inte från paketet, eftersom jag glömde asken hemma... Layouten är gjord efter en skiss som jag själv gjort, hade det här fotot i åtanke men det blev inte alls som jag tänkt mig när jag ritade skissen. Som vanligt. :-)

Nästa blir ett kort, som jag inte är speciellt nöjd med. Men jag hade kul när jag lekte med kakservetten (hjärtat nere till vänster), den är färglagd med torrchalks och dekorerad med brads och glitterlim. kakservetten och alla bradsen (och en hel del annat!) håller vi precis på att få in i webshopen, så det var extra kul att få leka med dem i förväg.

image84

Kortet är gjort efter en färgutmaning där man skulle använda rosa, lila och vitt. Inte ett av de bättre jag gjort men lite roligt flippigt... :-)

Dagens sista är en layout i HELT andra färger, inte direkt "mina" färger - men de passade så bra till den "underbara" tapeten på fotot..:-) Fotot är taget för några år sen, så det är inte ett gammalt foto... det är bara tapeten som är gammal. :-)

image85

Storleken är 6x6" och den är gjord efter en teknikutmaning på träffen.

Så, det var dagens uppvisade. :-)

Kommentarer
Postat av: Helena

Underbar blev lon när den blev klar ser jag.
Saknar dig ...........ärligt *s* Det var så trevligt sist. Längtar till växjö
Kram
Helena


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0