På väg iväg!

Så bär det av på pysselträff idag. Ska bli så kul att få pyssla i lugn och ro hela dagen, så får resten av familjen klara sig själva på egen hand. Jag har lyckats packa ganska snålt den här gången, "bara" två plastkorgar fulla med prylar. Och klockan 5 i morses kom jag på att jag glömt packa ner Fluid chalks och ett par akrylfärger jag tror jag behöver ha med mig, så det var bara att knata upp och sätta dem på stolen så jag inte glömde dem hemma. Kan väl inte vara utan mina fluider heller??? :-)

Dagens uppdrag, if I choose to accept it, är att göra julkort. Jag har några idéer och vi har fått ut en kortskiss i förväg som jag nog finner användbar. Men lite tur kommer det ett gäng julkort här i bloggen antingen framemot mycket sen kväll eller i morgon. Jag har lite utmaningar till Kort i Fokus som också ska göras, men de får ni inte se än. :-)

Under tiden får ni kika på mina senaste Kort i Fokus-alster! Först ut är ett kort efter Lilla Annas skiss:
image95

Ett blingigt grattiskort till bonusdottern - med samma siffror som på layouten jag gjorde häromdagen. :-) Skissen var en himla bra en, så den ligger kvar i högen med användbara skisser!

Sen tänkte jag visa CardJacked-kortet jag gjorde också, ett ovanligt maskulint kort för att vara gjort av mig. Supermanligt är det väl inte, men manligare än vanligt i alla fall. :-)
image96

Sen ÄR jag faktiskt redan klar med nästa veckas CardJacked-kort, men det får ni inte se förrän på måndag! :-D

Nu ska jag slänga ner de sista sakerna och baxa ut dem till bilen. Hoppas ni alla har en underbar lördag, för det tänker jag ha!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Fina kort!!!

2007-09-22 @ 08:01:53
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0