Barntävling på CC

På vår cybercrop hade vi även barntävlingar, så naturligtvis skulle Y få vara med! Hon tyckte det var jättekul, och har bestämt och gjort det mesta själv, med varsam guidning av mamman. Det är inte så lätt när en 4-åring är i "den där fasen" och provocerar lite då och då, men på det hela taget gick det rätt bra även om några kort fick kasseras när hon blev arg eller hittade på något annat tokigt. Det ÄR inte snyggt med ett rosa kort med blommor på som man ritat illblåturkosa blobbar över blommorna på... det blir liksom inte så blommigt då upptäckte hon :-)

Så här blev i alla fall korten, och jag är en O-ER-HÖRT stolt mamma, för hon är jätteduktig!

Först ut; utmaning 1 - BLOMMIGT. Och blommigt blev det...

image330

Stämplade blommor i olika lila toner med rosa och lila primor på och mellan sig. Rosa glitterlim, förstås, är pricken över i. Kortet ska Y skicka till sin dagmamma, så det var viktigt att namnet stod på.

Utmaning 3, SPILLBITAR. Löp amok i mammans spillbitshög löd uppmaningen...

image331

...så det gjorde hon. Vi hade nog först 10 pappersbitar som inte direkt matchade och sen började vi prata om hur de passar ihop och tittade på baksidor och sånt, och då blev det de här bitarna. Blommor behövdes också, och eftersom det var döskallar på ena pappret så ville hon stämpla en sån. Och så grattisstämpel föreslog mamman, och det blev så snyggt så det skulle det vara tre gånger. Glitterlim - förstås.

Och så dagens alster, Utmaning 2 Färg - GULT OCH GRÖNT.

image332


Vi började med att välja motiv som Y målade och klippte ut själv, och där var mamman inte inblandad öht. Hon är duktig med saxen, min lilla tjej! Sen valdes det papper, jag plockade fram lite gula och gröna papper som hon valde och kombinerade mellan, sen skar jag till dem efter hennes anvisningar. Hon limmade dem på plats helt själv och likaså limmade hon blomman där hon tyckte den skulle vara. Jag fick skriva GRATTIS på ett papper så kunde hon skriva själv sen, utom S för det är en hemsk bokstav att skriva tycker Y så den fick vi hjälpas åt med. Och så glitterlim, för vad är väl ett kort utan glitterlim? Som Y själv hade sagt - "vad är det att titta på???" :-)

Inte så pjåkigt av en fyraåring va? *mallig* Nu återstår bara att se om det blir någon vinst, det är utlottning så alla har lika stor chans. Vi tyckte inte det var rättvist med röstning, antingen röstar alla på söta-lilla-flickan eller så är det en av 13-åringarna som gör mycket kort och som är tekniskt duktiga som tar hem det. Nä, då var det "rättvisare" så här, utlottning i alla barntävlingarna!

Kommentarer
Postat av: Mella

Hälsa Y att hennes kort var väldigt fint!! =)

2008-05-04 @ 10:52:22
URL: http://www.mellasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0