Dymo

Okej, jag erkänner - jag har skaffat mig en ny älskling. Min lilla dymoapparat. Har numera NITTON olika bandrullar, och en stump. :-)

image295

9 av dem köpta på mässan, den 10:e i paketet är ivägskickad som en rak tillsammans med lite snuttar. :-)

Men visst är de fina??? *klappar på rullarna*

Kommentarer
Postat av: Kicki

Men funkar de i Junior-apparaten? Har du testat? Var sugen på att köpa lite fina rullar på mässan i Gbg, men någon sa att de inte funkade i Junior. De är så fina! :)
Kram Kicki

2008-04-09 @ 18:37:14
URL: http://kickis.blogg.se
Postat av: DesignAnnique

Jepp, funkar utmärkt! :-) Den hiskeligt rosa layouten har ATB-dymoband körda i min junior på sig.

2008-04-09 @ 21:37:38
URL: http://designannique.blogg.se
Postat av: Cia

Å var kan man köpa dessa underbara remsor?
Är så trött på dom vanliga enfärgade.
Jättegulligt kort med nallen :-)

Kram Cia

2008-04-10 @ 01:18:24
URL: http://www.hobbyhuset.se/blog
Postat av: DesignAnnique

Banden är från Around The Block, de som också gjort den råååååsa dymoliknande manicken med utbytbara skivor för olika fonter. Jag köpte mina remsor hos Jane på Scrapaddicted på mässan i Hbg, men jag såg att de fanns hos fler. Kollade Scrapperiet nu och de har den också, fast de skriver att de inte funkar i juniorn. Jag har kollat - det ÄR en junior jag har, och uppenbarligen vet den inte att det inte ska funka med de här banden för det gick som sagt var utmärkt. :-) Lite pilligt att få dem att fästa, men sen funkade det hur bra som helst.

2008-04-10 @ 07:09:48
URL: http://designannique.blogg.se
Postat av: Mella

Åh, vad många roliga band du har. *avis* Jag har bara enfärgade. Var har du shoppat de övriga (de du inte köpte i Hbg)? Är det i Tyskland?
Varför säger folk att de inte ska fungera i junioren? Jag har tre olika dymoapparater och så länge bredden är densamma så är det väl klart att de fungerar? De blanka kanske är svårare att greppa men det borde ju vara lika svårt i ATBs egna?

2008-04-10 @ 09:08:02
URL: http://mellasblogg.blogspot.com
Postat av: DesignAnnique

Jag vet inte varför de säger det, men jag hade också hört det. Och Sara tog mig ur villfarelsen... vilket "kostade" mig inköp av 9 nya rullar :-) Det KAN vara så att någon testat och inte riktigt fått den att greppa bandet, jag hade också lite problem först eftersom den var lite snedklippt i kanten, men jag klippte den rak och sen funkade det perfa.

Lila, orange, ljusblå, grön- resp rödglittrig och det med hundar på har jag köpt i Tyskland, matt röd, matt blå och matt svart är köpta i Sverige i en fyndlåda hos en av våra leverantörer, blank röd följde med dymon. Jag är konstant på jakt efter fler "märkliga" varianter, ska leta i Milano till helgen och i Tyskland nästa gång jag kommer dit, och varhelst jag kommer iväg. Och jag lovar att bunkra och langa vidare till de som är intresserade :-)

2008-04-10 @ 10:29:37
URL: http://designannique.blogg.se
Postat av: Mella

Jaaa,langa till mig! =D

2008-04-10 @ 22:37:11
URL: http://www.mellasblogg.blogspot.com
Postat av: maxell

Ah va totalfräcka band. Du får supergärna höra av dig å langa åt mig med. :)

2008-08-04 @ 21:04:13
URL: http://maxellexam.blogspot.com
Postat av: Renate

Hej! Vet att det här är ett gammalt inlägg, men köper du fortfarande mycket dymoband? Tar gärna emot tips om var och om du har liggandes är jag intresserad av att köpa :)

Maila mig på renatezandersson@hotmail.com

Tack!

MVH Renate

2010-06-01 @ 10:37:15
URL: http://systeryster77.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0