Minikort

Jag har roat mig med att göra några minikort att ha att skicka med när jag ska ge bort presenter i alla swappar jag är med i... så här blev de!



Första gänget är riktiga minisar, det största (med kotten i krukan) är ca 7,5 x 6 cm! Det finns just nu en utmaning under Kort i Fokus Lucia-CC (som håller på ändra fram till 21 december så du hinner vara med!) där du ska göra ett minikort. Häng med vettja, det finns två priser i den utmaningen!

Sen kommer ett gäng som är lite större, men små och behändiga ändå. Perfekt att göra av bitarna som blir över när man skär ner cardstock till letter eller 8x8"...:)







Motiven är stickers från Penny Black, klistrade på vit kartong och utklippta. Perfekt att göra i soffan framför bollibompa och ett snabbt sätt att få söta kort. Himla praktiskt!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Åhhh vilka små söta kort!

Och vilken bra ide!

Ha en fortsatt skön kväll

Kram Kristina

2008-12-13 @ 19:18:09
URL: http://selhammer.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Vilka otroligt söta kort!

2008-12-14 @ 17:56:17
URL: http://ullespyssel.blogspot.com/
Postat av: Betty

Jättesöta!

2008-12-14 @ 23:10:19
URL: http://bettywahlborg.blogg.se/
Postat av: Petra

Jättesöta. Men vad du hinner göra mycket kort. Plus att du gör LO:s. Fattar verkligen inte hur du hinner med allt. Annica, jag undrar en liten sak; var är det för en liten "snöstjärna" som du har på flera av korten, bl a på ett kort men 3 snögubbar till en crop på IW. Är den en die eller?

2008-12-21 @ 20:16:10
URL: http://underbartarkort.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0