Pysselträff i går

- och jag var oerhört produktiv! 36 inchisar, 3,5 kort och 3 minikort! Och idag är jag slut i både kropp och skalle..:-) Men TACK tjejer för en härlig dag och kväll med massor av fniss! Och tack Monica för att vi kunde vara hemma hos dig!

Jag kan inte visa mer än lite av det jag gjort, men minikorten kan jag i alla fall visa:Allt är gjort med Evas "misslyckade" stämplingar, jag högg dem direkt och lånade en cirkelstans, och sen tjoff, tjoff - småkort. :-) Den översta med kossan ska nog få en text också, men tills jag vet vad det ska stå så får det vara tomt.

Sen gjorde jag ett annat kort häromdagen:Stämpeln är lånad av Eva och färglagd med Prismapennor och lösningsmedel. Lite blommor och pärlfloss.. det ska på en text också, på vänstra sidan, men den måste jag hitta först :-)

Och till sist en liten teaser:


Idag släpps en ny månadsutmaning med chans att vinna ett fint pris på en inspirationsblogg nära dig! Sponsorn är Forma hantverk och jag lånade en urhärlig textstämpel av en av de andra DT-tjejerna, och började på ett inspirationskort. Resten kommer senare i månaden, men de tre fantastiska alster som gjorts av Kort i Fokus's DT-tjejer kan du se redan under dagen någon gång. Och det kommer mer, för vi har fler kort på gång! :-)

Kommande vecka är också "min" grupps vecka på Kort i Fokus så det kommer många härliga kort där. Det kommer lite av varje den här veckan så håll utkik!

Kommentarer
Postat av: NetteR

Vilka fina kort. Mini-kort var ju himla sött. Måste jag testa någon gång :)

2008-06-01 @ 14:06:10
URL: http://netter.bloggagratis.se
Postat av: jezzza

Super fina kort ..

2008-06-01 @ 20:47:20
URL: http://www.jezzzas.blogspot.com
Postat av: Tina J

Jättesöta kort! :-)

2008-06-02 @ 16:35:51
URL: http://tinajohansson.blogspot.com/
Postat av: Lisbet

Hej hopp---surfade runt och hittade dig.Om du vill vara med på min bloggrunda så kommenterar du på min sida - glöm inte att skriva din blogadress:http://minbloggrunda.blogspot.com/Ha det gott

2008-06-04 @ 02:58:12
URL: http://digiscrapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0