Det går framåt!

Förvaringen för färgsorterade dekorationer färdig och uppmärkt. Tom än så länge, men första steget är i alla fall klart!

image366

Som ni ser är det bara en låda kvar som är omärkt, jag hade ju glömt brun :-) För att göra det lite roligare skrev jag inte färgerna utan använde spillbitar med rätt färg. För mig som är oerhört visuell i mitt lärande och i min uppfattning av världen så passar det utmärkt.

Men visst är det snudd på perfekt passform! Ska göra något smart med det där lilla glappet i sidan, men jag har inte kommit på vad än... det ger sig med tiden.

Foamisförvaringen blev också klar:

image367

7 alfabeten i en låda, och jag ska nog inte ha fler foamisar. SÅ mycket använder jag dem inte.. förhoppningsvis ska det bli lite mer nu när jag kan kika ner i en låda och jämföra dem lättare. Det är också lättare att få tillbaka dem i lådan när de är tvättade och torkade, bara att slänga ner i rätt fack. De lådor jag hade innan (som var lika stora) fick jag oftast stuva alfabetena i (utom Marmalade), och några låg i sina orginalaskar som definitivt behövde stuvas i. Och det funkar inte för mig. Nä, släng ner på plats - det är min nya melodi! :-)

Nu ska vi iväg på Knytte medan sambon byter däck på bilen (säkerligen) och dammsuger (förhoppningsvis). Sen ska jag börja släpa ut alla saker... *suckar lite* Jag har mååååånga saker. :-)

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Smart förvaring!

2008-05-10 @ 08:22:14
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Monica O

Nej!!
Jag vill inte se detta Annica, jag har ju satt igång med mitt innan och nu så vill jag ändra.
Åhhh jag blir tokig att man inte kan hitta rätt förvaring som funkar någon gång.

Kram Monica
Ps jag kanske härmar.

2008-05-10 @ 11:37:06
URL: http://scrapparenmonica.blogg.se
Postat av: Karin

Det ser toppensmart ut!

2008-05-11 @ 09:38:40
URL: http://tidsoptimist.blogspot.com
Postat av: Sara

Hur stor är foamis-kassetten? Verkar ju urpraktiskt att ha dom så, men vetetusan hur många låddor jag skulle behöva till mina hm-ton alfabeten som ständigt söker nytt hem...

2008-05-11 @ 18:38:14
URL: http://sarasscrap.blogg.se
Postat av: DesignAnnique

Foamiskassetten är den här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10115487 och den är 28 x 35 x 18 cm. Det hade nog varit bättre att dela den på 6 fack istället, men eftersom jag hade sju alfabeten jag ville ha plats med så kändes det dumt att behöva ha en hel låda till bara ett alfabete.

2008-05-11 @ 21:06:49
URL: http://designannique.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0