Jag deltar ...

...i en utmaning på Julkort året runt - och nu i oktober var det 1 eller 10 st julkort med glitter, bling och/eller halvpärlor. Tja, 1 var för enkelt så det blev 10, och det där med glitter, bling och halvpärlor var ju inget problem - det har jag ju "alltid" på mina kort ändå :)

Här kommer de, håll till godo!

Kort 1: Julstrumpan från Cards of Maria, med glitterlim på det vita och halvpärlor i blommorna.Kort 2: De söta snögubbarna från Cards of Maria, med glitterlim och blingsnöstjärnor.Kort 3: Ljuset från Cards of Maria, med glitter i lågan.Kort 4: Fräck gran från Octoberstamps, blingad och med glitter + krackeleringslack på stjärnan.Kort 5: Ett till ljus, med halvpärlor på hörnen av pappret den är stämplad på och glitterlim runt kanten på det torrembossade pappret.Kort 6: Ljuset igen, med glitterlim och blingstenar.Kort 7: Snirklig God Jul (som bara är SÅ vacker!) från CofM, med glitterlim och blingstenar.Kort 8: Den snirkliga igen, med glitterlim.


Kort 9: Julgranen från Octoberstamps kombinerad med snirklig God jul från CofM, glitterlim, blingstenar och en bling-snöflinga i blått.Kort 10: God Jul igen, och glitterlim igen. Duttade dessutom med glitterlimmet i hörnen.That's it - mina 10 julkort för oktober!

Kommentarer
Postat av: Cards of Maria

Åhhhhh, så vackra, vännen. lervink vink

Maria

2008-10-30 @ 17:41:28
URL: http://cardsofmariablog.wordpress.com/
Postat av: Monicao

Men hallå vad du producerar. Inte lätt att hänga med i ditt tempo.

Snygga kort!Kram Monica

2008-11-01 @ 16:14:46
URL: http://scrapparenmonica.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilka fina julkort!!

Har du några förslag på hur man

enkelt kan göra fina bröllopskort?

2008-11-02 @ 08:07:52
URL: http://junitjejen.se
Postat av: DesignAnnique

Enkelt göra fina bröllopskort... tja, det beror ju på vad man vill ha! JAG hade nog satsat på ett vackert papper som jag skurit något mindre än kortstommen, chalkat kanterna på och knutit ett vackert band över och sen dekorerat med utstansade eller stämplade hjärtan som man klipper ut. Kanske en guldfärgad text bröllop också.Sen beror det ju på om man ska ge bort eller använda som inbjudningskort. Ska man ge bort kan man lägga ner betydligt mycket mer jobb på ett enstaka kort än vad man kan när man behöver göra 20-60-90 inbjudningskort. Det ovan borde gå snabbt att göra som inbjudningskort, ska man bara göra ett enstaka kan man jobba med med hjärtana, sätta dit mottagarens namn osv.

2008-11-02 @ 20:52:42
URL: http://designannique.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0