Mer bröllopskort

Fem bröllopskort till blev det, och jag hann fota dem innan ljuset försvann. Dopkorten som gjordes under i går eftermiddag och kväll däremot, de får ni vänta på eftersom det blev för mörkt. Men det kommer i kväll det!

Här kommer så korten!En ljuvlig stämpel som jag lånade av någon (Carina?) vid något  tillfälle.. så jag satsade på lite romantiskt.Ett till mer romantiskt ljuvt... stämplar från Inkywings.Inky-stämpeln igen. Den här gången ackompanjerad av en dubbelblomma monterad med pärlfloss och sheer ribbon. Litet tips: Knyt ihop band o floss med lite sytråd innan du sätter fast det på kortet, limma sen fast blomman över. Då ligger de STILL när man ska få dit dem :-)Ett betydligt mer rosa kort. :-) Pappret är egentligen dotterns, men jag fick en bit. Tyckte texten passade så bra! hÄngla-stämpel och så en biljett och lite Prima-blommor som fick bli dekoration.Den otroliga stämpeln igen. Nu har jag inte fler uppstämplade...:-( Här satsade jag på en lite mer vintage-look, med lite slitet och så där. Tänkte det skulle ge känsla av "mormors bröllopskort" ungefär :-) Spetsen är färgad med en fluid chalkdyna (creamy brown) eftersom den var alldeles för vit...

Så, det var allt för nu. Dopkort kommer som sagt var i kväll (om inte blogg.se bråkar med mig igen, i går kväll kunde jag inte ladda upp bilder...), så håll utkik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0