Studentkort med bling

Vi har fått in lite nya blingar i Apidae/Sykompaniets webbutik, de är fyrkantiga och i flera storlekar - och bara SÅ läckra. Jag gjorde naturligtvis ett studentkort med dem...:)



Närbild på blinget:



Vi har även nya fräcka pärlnålar och mellandelar i webshopen - perfekta att göra egna pärlnålar med! Här har jag använt pärlnål med kula och två mellandelar, plus en glaspärla från de egna samlingarna. Mer behövs inte för en fräck effekt!



Studentmössan är från Cards of Maria, och den finns i tre storlekar - lika användbara alla tre! Här har jag monterat den på distanskuddar och satt en bling som märke.



Om du kikar under nyheter hos oss på Apidae/Sykompaniet så kan du se att det kommit MASSOR av nytt - brads i häftiga förpackningar, pärlnålar och mellandelar i flera varianter (inklusive blingade!), figurpärlor... och mer är på väg. Vi har inte hunnit få upp allt nyköpt än och det är en till låda på väg, med beräknad ankomst i nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Petra/peu

Jättesnyggt, rent kort. Annica, texten "studentens" är det ett alfabet eller nån sån där "maskin" som skär ut bokstäverna?

/Petra

2009-05-29 @ 08:32:31
URL: http://www.underbartarkort.blogspot.com
Postat av: Titti

Kanonfina kort!!!

/ Titti

2009-05-29 @ 08:34:13
URL: http://www.tittispyssel.blogspot.com
Postat av: Lina

Vilket snyggt kort och läcker pärlnål! Trevlig helg! :)

2009-06-05 @ 10:41:34
URL: http://linaliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0