Blått grattiskort

Här kommer så ett kort till från februaris månads kortmakeripaket från Apidae/Sykompaniet, den här gången i blått.Ett härligt prickigt papper med blå bakgrund. Jag valde att plocka den turkosa tonen på mina detaljer för att ge lite spänning. Kortet hölls ganska enkelt, men med flera lager på lager-detaljer.
Det röda bandet med de stora vita prickarna finns även som metervara i webshopen, det finns i flera färger.  Här ser man även att det prickiga pappret fått en matta i blått bakom sig, stämpelmotivet har en mörkblå och en turkos matta och sen är motivet monterat överst med distanskuddar (som även de finns i webshopen :))I paketet fanns det med både matta och blanka brads, och jag valde här att använda av de matta för att sätta fast grattis-texten.
Halvpärlor i krylplast - ser nästan ut som små godisar! Finns även de i webshopen om någon skulle önska.Det silverfärgade hjärtat har tyvärr hunnit ta slut, de fanns med på vår rea i januari, men det finns ett par andra modeller kvar!


Till mars paket kommer det vara lite förändringar, paketen kommer byta namn till Bandpaket plus för kortmakare, och innehålla mer av banden, ca 10 ark papper i storlek A6 och/eller 15x15 cm samt dekorationer, alltihop på ett tema. Det kommer även förekomma bra-å-ha-saker som fästprodukter, verktyg mm.

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Vilket jättesött kort och en sån söt stämpel! Hjärtat är pricken över i.

2010-03-04 @ 21:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0